joi , 7 decembrie 2023

Trupa Tivodar apelează la public pentru a finanța lansarea primului album

trupa

Echipă muzicală tânără, entuziastă, caută prieteni susţinători spre producerea, împreună, a primului album de studio.

Povestea proiectului Tivodar a început în urmă cu patru ani, cu Ştefan Tivodar (voce, chitară) şi Alex Nichita (vioară, chitară). Au concertat în cadrul mai multor festivaluri, câștigând numeroase premii. Echipa – cum îi spun ei – s-a mărit, la fel și orizontul muzical: din folk a devenit acoustic-progressive.

Acum, proiectul are șase membri: lui Ştefan şi Alex li s-au alăturat Ioana Purcărea (voce), Daniela Curcan (vioară), Andrei Simion (tobe) şi Alex Cismaru (chitară).

Primul album de studio al lor se află în lucru, în studiourile Maxima Records, sub ghidajul lui Adrian Cristescu. În ciuda faptului că o parte importantă a cheltuielior de producţie a fost deja acoperită şi achitată, publicarea materialului depinde de un buget suplimentar pe care echipa are dificultăţi în a-l obţine. „Ajutorul vostru este mai mult decât esenţial pentru finalizarea înregistrărilor şi publicarea materialului la standardul calitativ sperat”, spun membrii trupei.

Artiștii promit să ofere o colecție de piese orchestrate perfect și o lansare pe măsură, la finele lunii martie 2014. Susținerea va fi răsplătită: cei care ajută vor primi copii digitale sau fizice ale albumului, lecţii de chitară de la unul dintre membrii trupei – Alex Nichita – sau dovezi despre priceperea în arta fotografică a lui Tivodar.

Acest proiect are finanţare flexibilă: trebuie să strângă minimum 660 euro (30% din suma cerută) pentru a fi finanţat. Dacă suma necesară nu este atinsă, banii vor fi returnaţi în totalitate susţinătorilor.

Mai multe detalii, aici.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *