marți , 21 martie 2023

Trupa Vama, în concert la Hard Rock Café, pe 16 septembrie

trupa Vama

Miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să trăieşti o nouă experienţă alături de trupa Vama. În fața scenei nu vor fi amplasate mese, deci dansul este garantat!

Toamna a venit cu o „Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, „Perfect fără tine”? Miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:00, ai o seară de hituri pop-rock, alături de trupa Vama.

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Biletele pentru spectacol se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

– 90 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

– 54 de lei, fără loc, în faţa scenei

În ziua concertului, în limita locurilor disponibile, biletele cu loc la masă vor costa 100 de lei, respectiv 60 de lei, cu loc în picioare.

Pentru acest concert este disponibil şi suplimentul Meet & Greet, ce oferă şansa unei întâlniri cu artistul după concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat şi are preţul de 50 de lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus