duminică , 27 noiembrie 2022

Trupa Vama concertează în Hard Rock Café

Vamas

Pe  14 noiembrie, trupa Vama susține un concert la Hard Rock Café.

Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, „Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri că „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale.

Cel de-al doilea album Vama, „2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul a fost deschis cu piesa „Epidemie de iubire”, care a devenit şi subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

Un concert Vama este o experienţă unică. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăieşte, vibrează, iubeşte.

În 2013 trupa loveşte puternic în playlisturile radiourilor şi al televiziunilor muzicale, piesa „Perfect fără tine”, ajungând numărul 1 în majoritatea topurilor de specialitate.

Trupa Vama înseamnă: Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriş.

Biletele pentru concertul Vama din Hard Rock Café pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Café şi în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 70 de lei cu loc la masă şi 90 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus