duminică , 13 iunie 2021

Trupa Vama, pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp

Vama1

Vara aceasta aduce cu sine o nouă premieră, atât pentru B’ESTFEST, cât şi pentru fanii uneia dintre cele mai iubite trupe autohtone: pentru prima dată în carieră, trupa Vama va concerta în cadrul celui mai mare festival din România. Show-ul va avea loc pe 5 iulie, fiind unul dintre cele mai aşteptate concerte ale primei zile de B’ESTFEST. Ediţia 2013 de B’ESTFEST Summer Camp se va desfăşura în acelaşi B’ESTFEST Park de lângă București-Tunari, în weekendul 5-7 iulie.

Vama este una dintre cele mai iubite şi cunoscute formaţii rock din România. Trupa a fost constituită în jurul lui Tudor Chirilă şi al lui Eugen Caminschi, solistul şi chitaristul formaţiei Vama Veche. Din 2006, din momentul destrămării trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opriş (bas) şi Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câţiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu. Muzica lor este ca marea, spun ei: “câteodată calmă, câteodată furtunoasă, dar mereu liberă şi nestăpânită”.  Acesta este spiritul Vămii care i-a făcut pe cei cinci membri ai trupei atât de iubiţi şi ascultaţi.

„Perfect fără tine”, imnul verii 2013

Vama este a celor care îşi spun fără reţineri părerea, dar mai ales nu ezită să o cânte cu voce tare. Trupa Vama a lansat primul album intitulat simplu – Vama, în iunie 2008, printr-un concert live la Arenele Romane. Patru ani mai târziu, în mai 2012, a urmat cel de-al doilea material, 2012, un album mai rock şi mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formaţiei.  “Perfect fără tine”, cel mai nou single semnat Vama, a devenit în scurt timp imnul verii 2013, bucurându-se de peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube în doar o lună de la premieră. Vara aceasta, fanii trupei îl vor putea asculta live şi la B’ESTFEST, Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriş urmând a urca pe scenă mare a festivalului pe 5 iulie.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) şi voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus