miercuri , 29 noiembrie 2023

Trupa Vunk, concert extraordinar la Hard Rock Café

vunk

Sprint Media şi Bestmusic.ro va invită joi, 11 aprilie 2013, în Hard Rock Café, la un concert extraordinar cu trupa VUNK.

Cornel şi trupa revin la Hard Rock Café pentru încă un concert memorabil, în cadrul căruia veţi putea asculta piesele care i-au făcut celebri. Concertul poate fi şi o ocazie bună de încălzire pentru lansarea noului album Zdob şi Zdub de pe 12 aprilie din Hard Rock Café.

După aproape 15 ani de activitate, În 2009, Vunk se reinventează şi revine în prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost `La orice oră`, urmat de `Dau alarma`, `Prima noapte`, `Artificii pe tavan` şi `Lacrimi de coniac`. În februarie 2010, Vunk a lansat albumul `Ca pe vremuri`, iar la finalul anului a lansat campania `Vreau o ţară că afară`.

În 2011, Vunk a câştigat toate premiile posibile: Cea mai bună trupă pop-rock, Cel mai bun album pop-rock, Premiul de excelență, Cel mai bun rock şi Cea mai bună interpretare.

Puteţi cumpăra bilete la concertul VUNK după cum urmează:

– Cu 50 de lei acces normal cu loc la masă şi 70 de lei VIP (cu loc în fața scenei) – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro

– Cu 60 de lei respectiv 80 de lei VIP la Hard Rock Cafe (din ianuarie 2013) cu sau la intrare în ziua concertului

Da, online este mai ieftin şi, în plus, aveţi automat locuri rezervate doar alături de un bilet cumpărat online de pe www.iabilet.ro. Selectezi câte bilete doreşti, plăteşti online cu cardul sau cu Paypal şi primeşti biletele pe mail. Le poţi printa şi veni cu ele în ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poţi veni direct cu Smartphone-ul.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *