vineri , 8 decembrie 2023

Trupa Zdob şi Zdub va cânta diseară la Iaşi

zdob si zdub

Formaţia Zdob şi Zdub va susţine vineri seara un concert de excepţie la Iaşi, în clubul Dublin Pub, de la ora 23. Show-ul face parte din turneul de promovare a noului album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în România alături de MediaPro Music.

„Basta Mafia” este cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a trupei, iar cei şase artişti moldoveni au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou material discografic, care marchează majoratul formaţiei, adică 18 ani de activitate.

“Astăzi, în capitala Moldovei, va fi intonat imnul moldovenilor, Moldovenii s-au nascut, cu ocazia lansării noului nostru album, Basta Mafia. Întotdeauna am fost primiţi foarte bine la Iaşi, acesta fiind oraşul în care am concertat de cele mai multe ori. Suntem foarte fericiţi că vom fi din nou împreună cu fanii noştri”, a spus Valerica, “trompeta de aur” din trupa Zdob şi Zdub.

După concert, îndrăgiţii artişti moldoveni vor oferi autografe fanilor prezenţi la eveniment. Următorul oraş în care trupa va susţine un alt show este Bacău, pe 23 februarie, unde artiştii vor cânta în clubul The Stage, de la ora 23.00.

“Basta Mafia” conţine 13 piese, printre care Dunărea, Lângă Codrii de Aramă, Om cu Inima de Lemn, Şo Lucky şi două bonus tracks. Pe noul album este inclus şi single-ul “Moldovenii s-au născut”, lansat la noi în ţara pe 25 ianuarie, care se bucura deja de popularitate în rândul publicului.

Albumul a fost realizat în condiţii de excepţie, fiind înregistrat atât în Chişinău, la  Cuibul Studio, dar şi în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *