miercuri , 28 iulie 2021

Tu cum îți bei cafeaua? Preparatul favorit îți dezvăluie personalitatea

cafea1

Tipul de cafea pe care obișnuim să-l bem poate dezvălui o parte dintre trăsăturile noastre de personalitate, arată un studiu nou, care a reușit să găsească asemănări între persoanele care consumă un anumit preparat.

Doctorul în psihologie Ramani Durvasula a realizat acest studiu pe 1.000 de băutori de cafea, notează Daily Mail. Concluziile sale fac referire mai degrabă la defectele pe care le au consumatorii anumitor tipuri de cafea.

  • Dacă îți place cafeaua neagră, înseamnă că ești un om direct, care nu suportă prostiile. Îți plac lucrurile simple, poți fi tăcut, supărăcios și rigid. Uneori este posibil să devii tăios și nepăsător.
  • Băutorii de cafea cu lapte au o înclinație spre nevroză și sunt mereu dornici să-i mulțumească pe cei din jur. Deseori se întrec în a-i ajuta pe ceilalți, dar când vine vorba despre propria persoană, devin delăsători.
  • Cei care preferă cafeaua cu lapte și multă spună, cum ar fi cappuccino, pot fi obsesivi și dominanți.
  • Consumatorii de cafea instant sunt delăsători, comozi și au obiceiul să amâne lucrurile.
  • Cei atrași de băuturile dulci, și care preferă cafeaua cu frișcă și diverse siropuri, sunt curajoși și se comportă precum niște copii mai mari, căci au sufletul mereu tânăr. Tocmai de aceea, nu iau tot timpul cele mai bune decizii și pot fi nechibzuiți.
  • Cei cărora le place cafeaua decofeinizată, cu multă spumă, au tendinţa de a fi obsesivi, dominanţi şi foarte atenţi la detalii.

Tu cum îți bei cafeaua?

Foto: tumblr.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus