sâmbătă , 2 decembrie 2023

Tudor Gheorghe, într-o nouă reprezentație a spectacolului „Degeaba”, la Sala Palatului

AfisTG

Într-o ţară a neajunsurilor şi a confruntărilor permanente, un singur mesaj reuşeşte să îi emoţioneze pe românii care nu şi-au pierdut speranţa, prezentat în luna decembrie a fiecărui an în cadrul unui concert – fenomen, susţinut  de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe.

Menestrelul românilor de pretutindeni nu părăseşte scena, şi continuă tradiţia  spectacolului- manifest „Degeaba”, cu o reprezentaţie specială ce  va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului, începând cu orele 19:00.

Spectacolul maestrului Tudor Gheorghe din acest an beneficiază de un repertoriu îmbogăţit, adaptat noilor elementele instalate în peisajul politic autohton, un spectacol imperial,  prezentat în maniera sa inconfundabilă alături de Corul Național de Cameră Madrigal, în acompaniamentul Orchestrei Naționale Radio. O desfăşurare de forţă şi talent susţinută de baghetă dirjiorului Marius Hristescu.

La doar două săptămâni de la ultimul spectacol, s-au epuizat biletele  la două dintre categoriile de preţ disponibile, respectiv biletele la preţurile de 100 lei şi 120 lei.  În acest moment pot fi procurate bilete la următoarele categorii de preţ:

VIP – 200 lei;

Cat.I – 180 lei;

Cat.II – 150 lei

Acestea sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center, etaj 2, la Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro .

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *