marți , 7 aprilie 2020

Tudor Sișu, eliberat din închisoare după ce a executat două treimi din pedeapsă

Sisu

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, eliberarea condiţionată a lui Tudor Sişu, după executarea a două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri, decizia instanţei fiind definitivă.

În 16 aprilie, Judecătoria Sectorului 4 a admis propunerea de liberare condiţionată a lui Tudor Sişu, formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare al pedepselor privative de liberate din cadrul Penitenciarul Bucureşti – Jilava, informează mediafax.ro.

Sentinţa a fost contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care miercuri a respins recursul şi a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 4. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă, astfel că artistul urmează să fie eliberat din Penitenciarul Jilava.

Sişu, fost cântăreț în trupa La Familia, a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. El a fost arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus