marți , 19 ianuarie 2021

TVR lansează „Vara pe val”, program-maraton transmis în direct de la malul mării

tvr

Vedete TVR precum: Mircea Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Tudor Furdui, Cristi Mîndru, Cristina Şoloc, Marian Marin, Costea Lupescu, Dalia Puşcă, Dorina Florea, alături de artişti și prezentatori TV cunoscuţi cum ar fi: Dan Helciug, Dana şi Florin de la Hi-Q, Jo (Ioana Anuţa), Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Ovidiu Niculescu, Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna, Gabriel Fătu, Renée Santana şi mulţi alţii aduc Vara pe val la TVR.

Din 6 iulie, telespectatorii TVR vor urmări un program estival maraton, transmis pe mai multe tronsoane şi mai multe posturi, în direct de la malul mării. Timp de 6 săptămâni, TVR 1 şi TVR 2 se vor afla într-o competiţie amicală, din care telespectatorii vor ieşi cei mai câştigaţi. Ei vor putea urmări programe de divertisment estival pe ambele posturi, în fiecare zi, vor câştiga premii substanţiale participând la concursuri pe plajă sau din faţa micilor ecrane, tot ei fiind şi cei care vor decide, săptămânal, câştigătorul. Vara pe val este, totodată, şi un pretext pentru descoperirea de noi talente şi colaborarea cu vedete care îşi vor găsi locul în programele TVR din grila de toamnă.

De luni până vineri, pe TVR1 și TVR 2

Pe parcursul celor 6 săptămâni, show-ul Vara pe val va avea câte trei segmente pentru fiecare zi, de luni până vineri, atât la TVR 1 cât şi la TVR 2, precum şi o ediţie de final de săptămână, difuzată în simulcast, în care aflăm câştigătorii săptămânii precedente. La TVR, telespectatorii vor fi în legătură cu marea, soarele şi distracţia în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 09.00 (TVR 1) şi 10.00 (TVR 2), de la ora 17.00 (TVR 1) şi 17.30 (TVR 2) şi seara, de la ora 22.00 (TVR 1) şi 23.00 (TVR 2). Sâmbăta, de la ora 22.10, asistăm la „seara pedepselor”, două ore de transmisiune live, în simulcast la TVR 1 şi TVR 2. De altfel, transmisiunile de pe ambele canale vor putea fi urmărite de românii din întreaga lume pe TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Echipele fiecărui post TV vor „manageria” câte o plajă din Mamaia şi vor încerca să propună programe cât mai atractive atât pentru cei de pe plajă, cât şi pentru cei de acasă, din faţa micilor ecrane. La finalul concursului, echipa care a reuşit să gestioneze cel mai bine plaja şi va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va fi declarată câştigătoare.

Lansarea programului Vara pe val se transmite sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22.10, în simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus