joi , 30 noiembrie 2023

Uleiul de cocos, ingredient obligatoriu în trusa ta de frumusețe

cocos

Să găseşti un produs de frumuseţe care ţi se potriveşte e ca şi cum ai găsi un prieten nou. Dar atunci când găseşti un produs care te ajută în rutina de frumuseţe din toate punctele de vedere, e ca şi cum ai găsi gâsca cu ouă de aur! Din categoria acestor produse face parte și uleiul de cocos, un adevărat elixir pe care-l putem utiliza fără teama de efecte adverse.

Cum te ajută:

  • Înmoaie cuticulele. Aplică puţin ulei de cocos pe cuticule. Apoi poţi să le împingi uşor cu un beţişor de lemn la baza unghiei.
  • Tratează vârfurile uscate. Aplică puţin ulei de cocos pe vârfurile de păr uscate şi deteriorate şi vei observa imediat diferenţa.
  • Foarte bun pentru exfoliere. Uleiul de cocos este o bază minunată pentru exfoliantele pe care ţi le prepari singură acasă. Amestecă ulei de cocos cu zahăr brut pentru o exfoliere minunată a corpului, feței, mâinilor, iar pielea ta va fi incredibil de mătăsoasă Pentru și mai mult efect, adăugă şi cacao şi cafea.
  • Antirid. Foloseşte ulei de cocos pentru pielea din jurul ochilor, pentru a preveni ridurile şi pungile de sub ochi. Adaugă şi o capsulă de vitamina E la acest amestec, dacă ai la îndemână.
  • Ameliorează acneea. Dacă aplici puţin ulei de cocos pe zonele acneice, şi urmezi acest ritual frecvent, vei vedea că puterea acneei se stinge încet, încet, mulţumită componentelor antibacteriene ale uleiului de cocos. Iar dacă te-ai expus prea mult la soare, aplica ulei de cocos pentru a calma senzaţia de arsură.

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Foto: www.sunwarrior.com

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *