vineri , 30 iulie 2021

Ultimele fotografii cu prințesa Diana în viață

Diana1

Ultimele fotografii cu prințesa Diana în viață au fost realizate cu doar câteva minute înainte de accidentul în care aceasta a murit.

Prințesa Diana a fost fotografiată pentru ultima oară în viață în timp ce se afla în Mercedesul negru care gonea spre pasajul Alma din Paris. Aflată pe bancheta din spate, alături de partenerul său de viață, Dodi Al-Fayed, „prințesa inimilor” a fost surprinsă de un paparazzo poziționat în fața mașinii, în timp ce privea în spate, îngrijorată de ceilalți paparazzi care urmăreau automobilul. Fața ei nu se vede, fotograful reușind să-i surprindă doar o parte din părul blond. La volan se afla șoferul Henri Paul, iar în dreapta acestuia, bodyguardul angajat de Dodi Al-Fayed, Trevor Rees, singurul care a supraviețuit accidentului. Mașina se îndrepta spre apartamentul pe care Al-Fayed îl avea în zona Champs-Elysees.

Celelalte fotografii sunt, de fapt, capturi ale înregistrărilor făcute de camerele video instalate în liftul hotelului Ritz din Paris, unde Diana și Dodi se cazaseră cu doar o zi în urmă, după ce se întorseseră dintr-o vacanță petrecută pe Riviera Franceză.

Controversele în jurul accidentului – petrecut pe 31 august 1997, la ora 00.20 – continuă. Criminaliști, dar mai ales jurnaliști din lumea întreagă au studiat circumstanțele producerii tragediei, însă zeci de întrebări își caută încă răspunsuri pe care, probabil, nu le vor găsi niciodată.

Prințesa Diana - ultimele fotografii

Foto: Daily Mail, www.fanpop.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus