vineri , 22 septembrie 2023

Ultimele reprezentații: Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru, în „Cafeneaua”

cafeneaua

Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru îşi iau rămas bun de la spectacolul „Cafeneaua”, cu trei reprezentaţii de adio, pe scena mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Acestea se vor juca pe 7, 13 şi 20 iunie.

Cei trei actori oferă un regal actoricesc în această comedie, în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze. Despre rolul său din „Cafeneaua”, Horaţiu Mălăele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ.”

„Cafeneaua”, a cărei premieră a avut loc în 1997, şi-a câştigat statutul de spectacol-record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea. Pe 7, 13 şi 20 iunie publicul bucureştean este invitat să îi aplaude pentru ultimele dăţi pe Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru în acest spectacol legendar.

Semnat de ,

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *