vineri , 1 decembrie 2023

Un băiat român, subiect într-o fotografie premiată de National Geographic

Foto1

Un băiat român, care ține în brațe un porumbel alb, într-o încăpere sărăcăcioasă, este subiectul uneia dintre cele mai reușite fotografii ale anului 2013, a decis National Geographic. Celebra publicație a premiat cadrul cu o mențiune specială atunci când a selectat cele mai bune fotografii ale acestui an.

Fotografia este realizată de artista belgiană Aurélie Geurts și îl înfățișează pe un băiat de origine română, care trăiește alături de părinții săi în Belgia, într-o cocioabă de lângă linia de cale ferată Ghent Dampoort.

Cea mai bună fotografie a anului 2013 a fost desemnată una în care apare imaginea unui urs polar, complet scufundat sub apă, ce privește spre suprafață printr-un strat subțire de gheață. Poza poartă semnătura lui Paul Souders, care a surprins imaginea în Manitoba, Canada.

The Ice Bear - 2013-11-26_234548_nature.jpg

Concursul de fotografie National Geographic din acest an a adunat profesioniști și amatori din peste 150 de țări. Peste 7.000 de imagini au fost luate în considerare, pe trei categorii: „oameni”, „locuri” și „natură”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *