duminică , 24 septembrie 2023

Un bărbat căsătorit de 82 de ani dezvăluie care e cheia unei căsnicii fericite

casatoriefoto

Pare absolut incredibil, dar Nicholas și Rafaela Ordaz, din California, sunt căsătoriți de 82 de ani. Cei doi știu probabil mai multe decât noi despre lucrurile de care o căsnicie are nevoie pentru a rezista în timp și au dezvăluit ce i-a ținut împreună.

„Respectul, afecțiunea și faptul că nu ne-am îngrijorat pentru lucrurile care nu contau cu adevărat”, a dezvăluit Nicholas Ordaz, citat de The Independent. Bărbatul avea 20 de ani când s-a căsătorit, în 1934, el și soția lui fiind binecuvântați să trăiască îndeajuns de mult încât să-i cunoască și pe nepoții nepoților lor. De curând, Nicholas Ordaz și-a sărbătorit cea de-a 102-a zi de naștere, împreună cu familia și prietenii.
Nicholas și Rafaela Ordaz sunt în prezent pe locul al șaptelea în clasamentul celor mai longevive cupluri din lume, pe primul loc aflându-se Karam și Katari Chand din Bradford, Lancashire (Marea Britanie), care sunt căsătoriți de 90 de ani. Într-un interviu mai vechi acordat Daily Mail, Karam Chand a declarat că secretul unei căsnicii de durată e la îndemâna multora. „Pur și simplu ne înțelegem bine și suntem concentrați pe ideea de familie”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *