duminică , 24 septembrie 2023

Una Historia de Tango, ultima reprezentație din această stagiune

Tango

Teatrul Masca vă invită duminică, 9 februarie, ora 19.00 la ultima reprezentație din această stagiune a spectacolului Una Historia de Tango, o călătorie în timp printre cele mai importante etape ale tangoului ce anul acesta împlinește patru ani de la premieră.

Coregrafa Doina Botiș, prezentă în distribuția spectacolului, va pleca timp de trei luni în Mexic să antreneze o echipă pentru varianta mexicană a show-ului de televiziune „Dansez pentru tine”. „Vă așteptăm sa fiți martorii unei călătorii spectaculoase prin istoria unui dans intens și provocator, ce se îmbogățește zi de zi cu trăirile pasionale ale fiecărui dansator. Tangoul este un mod de viață pe care actorii noștri au reusit să și-l însușească și să îl transmită către public într-un mod fascinant. Veniți să facem din întâlnirea de duminică o sărbătoare a bucuriei de a dansa!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Una Historia de Tango este un spectacol de dans pasional, puternic, plin de energie, cu personaje carismatice și o ambianță fină, un spectacol în care performanţa este pe primul loc.

Acesta va fi reluat în stagiunea următoare.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *