vineri , 18 iunie 2021

Valentina Pelinel: „În afară de yoga, îmi place să fac aproape orice fel de mişcare”

Val1

Am invitat-o pe Valentina Pelinel să ne dezvăluie ce tip de mișcare practică pentru a-și menține corpul sănătos și frumos. Topmodelul ne-a declarat că adoră yoga, dar și activitățile cardio, cum ar fi aerobicul sau alergările în aer liber.

A fost dintotdeauna admirată pentru frumusețea ei, care a ajutat-o să-și construiască o carieră alături de nume celebre ale modei internaționale. Și, chiar dacă astăzi defilează mai rar în prezentări la New York sau Milano, Valentina Pelinel nu se dezice de regulile ale unei vieți echilibrate, prin care-și păstrează frumusețea și bunăstarea sufletească. Vedeta face sport de cel puțin trei ori pe săptămână, iar pentru yoga are o reală pasiune. „Am încercat yoga pentru prima oară acum doi ani, la un centru de detoxifiere din Bodrum. E absolut minunată. Ne-am plăcut amândurora, şi mie şi soţului meu (n.r. politicianul Cristian Boureanu), şi am decis să o practicăm împreună acasă, unde suntem ajutaţi de o doamnă profesoară. Yoga nu e doar un tip de mişcare, ci o modalitate de oxigenare a organelor, de calmare a minţii și a sufletului. Te ajută să descoperi în tine puterea de a te controla, de autocunoaştere şi autoevaluare. E impresionant cât de flexibil poți deveni şi cum poți să înveţi ceea ce credem cu toţii că ştim să facem corect: să respirăm”, a declarat Valentina pentru LaRevista.ro.

Valentina spune că, pe lângă yoga, face cu plăcere sport, fie că e vorba de aerobic sau de jogging. „În afară de yoga, îmi place să fac aproape orice fel de mişcare. Ador actvitatea cardio de genul aerobic sau jogging în natură; îmi place şi power plate, sau pur şi simplu să fac exerciţii cu o coadă de matură pentru îndreptarea spatelui. În vacanţe, înot şi schiez. Și, recunosc, mai şi exagrez uneori cu mâncarea! (zâmbește) Dar, probabil, faptul că sunt disciplinată când vine vorba de sport mă ajută să nu am oscilații de greutate și să-mi mențin corpul sănătos și în bună formă”, spune topmodelul.

„Cea mai importantă este puterea gândului, apoi alimentaţia şi mişcarea”

Oricât de grijulii am fi în privința alimentației și a sportului, cea mai importantă regulă pentru menținerea unui corp frumos, crede Valentina, este gândirea pozitivă. „Alimentaţia şi mişcarea sunt deopotrivă importante şi dau rezultate excelente când sunt aplicate împreună. Dar mai avem un factor, cel spiritual. Dacă sufletului nu i-e bine, nici corpului nu are cum să-i fie prea bine. Dacă gândim pozitiv şi suntem optimişti, e ceea ce proiectăm asupra universului şi ceea ce vom primi înapoi înzecit. Boala apare întâi la nivel energetic şi apoi fizic. Aşadar, cea mai importantă este puterea gândului, apoi alimentaţia şi mişcarea. E ceea ce recomand ca un trio de putere, fericire, sănătate, frumuseţe şi bunăstare”, a încheiat Valentina.

Alături de antrenoarea de fitness Luminița Nicolesco, Valentina Pelinel este autoarea DVD-ului „Ești așa cum vrei să fii”, un ghid pentru femeile care vor să-i urmeze exemplul și să facă sport în mod organizat, cu sfaturile unui specialist.

Sport cu Valentina Pelinel

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus