duminică , 25 iulie 2021

Valentina Pelinel: „Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite”

Din ce vă certați cel mai des?

Ca oricine, ne mai certăm și noi. De regulă, pentru că suntem două firi ambițioase și care cred că le știu pe toate! (zâmbește) Amândoi suntem Săgetători, și asta cred că spune destul de mult. Fiecare dintre noi vrea să aibă dreptate și ne place să ne contrazicem… cu toate consecințele de rigoare! (zâmbește) Însă nu ne certăm des și pot să spun că, față de perioada de început a relației noastre, acum nu ne mai prea certăm, ci mai degrabă argumentăm unul cu celălalt. Ceea ce e important este că ne împăcăm imediat. Viața e frumoasă, nu merită să îți irosești timpul certându-te.

La ce ați renunțat, fiecare, de când sunteți împreună? E așa cum se spune, că o relație presupune niște compromisuri?

Cred că da, cred că într-o căsnicie, ambele persoane trebuie să facă un compromis; dacă nu lași de la tine, relația nu va rezista. Spre exemplu, când ne-am cunoscut, eu adormeam seara în jur de ora 22.00, și el dormea doar trei-patru ore pe noapte. Compromisul a fost ca eu să adorm mai târziu și el mai devreme, așa încât acum adormim împreună în jur de miezul nopții, cu mici excepții, desigur.

Cum contracarați rutina și plictiseala în relația voastră?

Eu sunt o fire calmă, liniștită, nu am nevoie de prea multă adrenalină în viața mea, sunt ușor de mulțumit. Dar Cristi e foarte activ, adoră sporturile extreme și le practică atunci când are ocazia. Sincer, n-am prea avut ocazia să mă plictisesc lângă Cristi. El, în schimb, dacă nu are activitate, e posibil să se plictisească. Însă niciodată nu ne plictisim dacă suntem împreună. Găsim întotdeauna ceva interesant de făcut, fie că discutăm, facem un sport împreună sau ne relaxăm.

În ce măsură v-a afectat faptul că 2012 nu a fost cel mai bun an politic pentru Cristian?

Anul 2012 a fost un an agitat în general, și da, mai ales pe plan politic pentru Cristi. Însă acum are mai mult timp pentru familie, și pe mine asta mă încântă. De multe ori, a dat tot și poate a meritat, pentru faptul că a făcut-o cu pasiune, din suflet. El e în continuare implicat în politică și o face cu sufletul, încercând să nu dea atenție speculațiilor și comentariilor răutacioase sau mincinoase, de care nu a fost nici el ferit.
Se spune că în viață tot răul e spre bine și că totul se întâmplă cu un motiv, așa că eu sunt siguă  că pentru el, tot ce s-a întâmplat e o provocare și totodată, o avansare în viață, pe o treaptă de mai sus a maturității.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus