duminică , 25 iulie 2021

Valentina Pelinel: „Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite”

Care e cel mai rău lucru pe care ți l-a adus ție, personal, faptul că soțul tău e politician?

Nu pot să spun că e ceva rău care s-a întâmplat din cauza faptului că el e politician, pentru că orice meserie are riscurile, implicarea și satisfacțiile ei.
În orice domeniu există invidii, cum există și apreciere, deopotrivă. Eu l-am susținut întotdeauna să facă ce-i place. Dacă încerci să schimbi un om, riscul e ca apoi să nu-ți mai placă, pentru că nu va mai fi el. Cel mai mare lux e să îți permiți să faci ceea ce simți, asa consider eu!

Cât de des mai ajungi la New York? Și ce îți place cel mai mult să faci, când ești acolo?

La New York a rămas o parte din mine. E orașul unde am locuit de la 17 ani și până m-am căsătorit. Acolo mi-am câștigat independența financiară, am avut succes și mi-am făcut prieteni care îmi sunt apropiați și azi.
Eu merg destul de des la New York, Cristi mai rar. E a doua casă pentru noi și ne place amândurora să călătorim prin America, fie la pescuit, la schi, am vizitat canioanele, am petrecut multe weekend-uri upstate New York și încă mai avem multe locuri de explorat.

V-ati gândit vreodată să vă mutați acolo? Crezi că v-ar fi mai ușoară viața în State?

Nu ne-am gândit să ne mutăm acolo și nici nu pot spune că ne-ar fi mai ușor să trăim la New York sau în orice alt loc. Importantă e persoana de lângă tine; e mai presus decât locul unde trăiești, decât dacă e frig sau cald, e mai presus decât bogăția sau sărăcia.

Mai lucrezi ca model?

Da, dar în România mă implic în foarte puține proiecte, doar în cele mari și serioase.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus