duminică , 25 iulie 2021

Valentina Pelinel: „Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite”

Lucrezi vreodată strict pentru bani sau îți permiți să accepți numai proiectele în care îți face plăcere să te implici?

Nu accept să lucrez pe bani puțini, îmi cunosc valoarea și îmi rezerv plăcerea de a mă implica numai în proiecte în care cred. Sunt perfecționistă și niciodată nu am fost doar o imagine, ci m-am implicat în ceea ce am avut de promovat. La New York am propria mea firmă, care activează tot în domeniul modei. Mă implic în evenimente în America, atât ca organizare, cât și ca prezență. Lucrez tot in domeniul care îmi place, dar nu numai ca model.
Acum lucrez la un proiect împreună cu prietena mea, Monica Tatoiu. Suntem două generații, cu aceleași principii. Și, bineînțeles, sper să vă placă! (zâmbește)

Pe tine te-a afectat criza financiară?

Criza financiară cred că a afectat pe fiecare dintre noi, la nivel personal sau general, direct sau indirect. E poate o lecție pe care trebuia să o primim cu toții, ca să devenim mai cumpătați, mai realiști și, cum îmi place mie să spun, mai organizați.
Cum arată o zi obișnuită din viața ta de astăzi?
Îmi place să-mi acord timp! O zi obișnuită începe cu un pahar de apă și o cafea cu lapte, un mic dejun ușor, apoi mișcare (yoga, power plate, aerobic sau alergare).
Dacă nu am o ședință foto, am de regulă întâlniri, petrec mult timp la calculator (ceea ce poate însemna că lucrez sau mă informez), mă întâlnesc cu prietenii sau pur și simplu gândesc relaxată, îmi vin idei și pun la cale planuri de bătaie (zâmbește). În weekend-uri uneori gătim, mergem la film, călătorim sau pur și simplu ne relaxăm acasă.

Ce-ți dorești cel mai mult pentru anul ăsta?

Ca fiecare om, îmi doresc să fiu sănătoasă, să am alături familia și prietenii și să fiu în continuă mișcare. Îmi doresc de asemenea să realizez ce mi-am propus.
Îmi doresc ca lumea să zâmbeasca mai mult, să fim mai optimiști și să gândim pozitiv!

VPelinel

Valentina Pelinel, la New York
Valentina Pelinel, la New York
Valentina, Cristian și Ioana Boureanu
Valentina, Cristian și Ioana Boureanu
Valentina și Cristian Boureanu
Valentina și Cristian Boureanu
Valentina și Cristian Boureanu
Valentina și Cristian Boureanu

Foto: arhiva personală a Valentinei Pelinel

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus