miercuri , 4 octombrie 2023

Valentina Pelinel: „Secrete de frumuseţe păstrează doar persoanele nesigure”

Val

Iar Valentina Pelinel nu este una dintre ele. Nici nu ar avea vreun motiv, având în vedere că nu a existat casă de modă importantă care să nu și-o dorească în prezentările sale de modă.

Am întrebat-o pe Valentina care e cel mai bine păzit secret de frumusețe al său, iar topmodelul ne-a răspuns cu onestitate. „Secretul e că nu am nici un secret, ba chiar îmi place să împart cu ceilalţi din cunoştinţele mele. Și îmi place să aflu în permanenţă noutăți, să fiu la curent cu apariţiile celor mai noi produse şi branduri şi cu tehnologia de ultimă oră. Secrete de frumuseţe păstrează, dacă chiar le deţin, doar persoanele frustrate, nesigure. Dacă oferi mai departe ceea ce ştii, vei primi la rândul tău alte informaţii şi trucuri… Aşa funcţionează, e legea atracţiei”, a declarat Valentina.

„Sunt necesari şi bani pentru a te îngriji, nu contest”

Vedeta recunoaște că dedică mult timp îngrijirii personale, dar este de părere că o astfel de investiție  este justificată. „Îngrijirea personală ocupă un loc important în viaţa mea, acord mult timp acestui aspect. Dacă faci sport, te demachiezi corect seara, aplici creme şi măscuțe pentru păr şi piele şi faci şi masaj din când în când, crede-mă că toate aceste acţiuni îţi mănâncă ceva timp… Dar e timp bine investit în tine, pentru că tu, oricine eşti, meriţi”, spune Valentina.

Întrebată cât de importanți sunt banii atunci când vorbim despre îngrijire, soția lui Cristian Boureanu ne-a răspuns: „Pe lângă mult timp, sunt necesari şi bani pentru a te îngriji, nu contest acest aspect. Cheia e că te poţi îngriji la fel de bine şi cu mai puţin. Dacă îmi permit o cremă scumpă, mi-o cumpăr; dacă nu, îmi permit o alta, şi dacă nu, exista varianta să îţi faci singură o cremă sau o mască din legume, fructe, uleiuri sau vitamine lichide, în funcţie de textura pielii sau/şi a părului. Eu ador produsele cosmetice, în general; e o plăcere să le folosesc, şi pentru mine contează tot, de la ambalaj şi până la textură, aromă, efecte.”

Ar fi fost Valentina la fel de atentă cu aspectul ei fizic, dacă nu ar fi fost model? „Imaginea a fost întotdeauna vitală în meseria mea; şi, totuşi, chiar dacă activam în alt domeniu, nu-mi imaginez că aș fi fost mai puţin interesată de îngrijirea personală şi de felul în care arăt”, a răspuns vedeta.

Valentina Pelinel este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate topmodele de origine română în străinătate. De-a lungul timpului, a defilat pentru toate casele de modă care contează, cum ar fi Jean-Charles de Castelbajac, Oscar de la Renta, Lolita Lempicka, Versace sau Armani. Multă vreme, Valentina a fost feblețea designerului Thierry Mugler, care a distribuit-o în numeroase prezentări.
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *