vineri , 22 septembrie 2023

VH2 concertează la Hard Rock Cafe, pe 24 octombrie

VHH

Trupa VH2 va susține un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, joi, 24 octombrie 2013.

VH2 este o trupă românească de pop/ rock înfiinţată de Gabriel Cotabiţă, în 2002, alături de Mihai Pocorschi, ambii nume cunoscute ale scenei muzicale. După ce au cântat împreună în trupa Holograf, celor doi li s-a părut firesc să înfiinţeze o nouă trupă, care să îi ajute să revină cât mai repede în lumina reflectoarelor după o lungă perioadă de linişte. Numele formaţiei VH2 vine de la „Vechiul Holograf” şi este şi o aluzie la postul de muzică VH1. Alături de instrumentişti de excepţie, trupa a scos în nouă ani de la înfiinţare trei albume care s-au bucurat de succes, „Greatest Hits”, „Dacă n-ai iubi” şi „2”, care a şi primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2011 din partea Radio România Actualităţi.

Mergi la Hard Rock Cafe, pe 24 octombrie, să asculţi hituri precum „Trece vremea”, „Mai stai”, „Dacă n-ai iubi”, „Follow me” sau „Imposibila uitare”!
Biletele pentru concertul Bestmusic cu VH2 din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Cafe.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă şi 70 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei.

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *