miercuri , 4 octombrie 2023

Victoria West a lansat prima sa carte, „Bits of Fashion”

Bits1

Victoria West, cunoscută pentru articolele sale în domeniul modei,  a lansat recent prima sa carte, intitulată „Bits of Fashion. Stories. Interviews. Reviews”.

„Sunt foarte încântată să vă prezint prima mea carte, Bits of Fashion, care a fost publicată în septembrie 2013. Este o colecție de articole de modă, interviuri cu personalități din lumea modei și a divertismentului din Canada, precum și recenzii de carte, pe care le-am scris în ultimii trei ani”, spune Victoria West. „Este un vis vechi de-al meu, dar la care nu am fost dispusă să renunț nicio clipă. Nu a fost ușor, mi-a luat o bună doză de ambiție, determinare și răbdare, dar iată că a sosit și această zi, care este una dintre cele mai fericite zile din viața mea!”, adaugă Victoria despre recentul eveniment din viața ei.

Pentru moment, volumul este disponibil pe CreateSpace.com, dar în scurtă vreme el va putea fi achiziționat și de pe site-ul Amazon.

Pe Victoria West o puteți citi pe blogul său găzduit pe site-ul revistei Tango, precum și pe blogul său bilingv – Fashion, Style, Beauty and more.

Semnat de

3 comentarii

  1. Multumesc LaRevista.ro pentru sustinere!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *