vineri , 1 decembrie 2023

Vița de Vie – Acustic: concert de lansare, la Teatrul Național București

Afis-Vita-de-Vie---Acustic

Sprint Media și Bestmusic.ro prezintă evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vița de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie, în cadrul unui concert extraordinar, la Teatrul Național București.

Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu spectacolele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Vița de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare. Instrumentele naturale, precum pianul, chitarele acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percuție și suflat, iau locul zgomotoaselor chitare electrice și reprezinta noul arsenal cu care Vița de Vie își reinventeaza vechiul repertoriu. În plus, vor fi cu 50% mai multi muzicieni pe scenă, față de formula consacrată!

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamna cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 16 ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine și-ar fi imaginat vreodată ca basul și cu toba mare pot suna atât de bine în varianta Swing? Întreaga experiență acustică este concepută ca un spectacol și o sărbătoare a muzicii, pornind de la sunet, scenografie, video proiecții și lumini, până la lumănări și covoare persane, totul în compania unor muzicieni de excepție.

Conceptul Acustic a demarat în primavara lui 2012, cu doua concerte sold out, unul la Opera Națională București, și unul la Filarmonica Banatul Timișoara.

Albumul Acustic conține 13 melodii și se bucură de sprijinul unor invitați de marcă: Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu și Eugen Caminschi.
Evenimentul din data de 8 aprilie de la Teatrul Național se dorește a fi unic, ca și albumul în sine, o fuziune între rafinament, bun gust, senzorial și muzică dusă la nivel de artă, așa cum ar trebui mereu să fie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *