duminică , 25 iulie 2021

Vița de Vie – Acustic: concert de lansare, la Teatrul Național București

Biletele pentru concertul Vița de Vie – Acustic pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro , www.bestmușic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/ , iar în format fizic la casa de bilete de la Teatrul Național, Cinema Patria , Magazinul Unirii și Libraria Eminescu, la următoarele prețuri:

– 60 de lei – categoria C
– 80 de lei – categoria B
– 100 de lei – categoria A

Online, pe www.iabilet.ro, cel mai revoluționar sistem de ticketing dîn România, plătești cu cardul sau cu Paypal și primesti bilete pe mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare!
Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP, vă rugăm să ne contactati la: 021 209 56 72 (între orele 09:30 – 18:00 de luni pana vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorii oferă discount. Orice cumpărător poate solicita de asemenea și factură fiscală. Organizatorii oferă șase bilete din categoria Acces general persoanelor cu dizabilități. Pentru a intra în posesia lor, vă rugăm să ne contactați.
“Vița de Vie – Acustic” este un eveniment prezentat de Magic FM și PRIMA TV și organizat de Sprint Media și Bestmusic.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus