vineri , 18 iunie 2021

Viţa de Vie: jam session inedit la showul acustic din Hard Rock Café

afis12

Viţa de Vie va concerta acustic joi, 26 septembrie, de la ora 21:00, la Hard Rock Café din Bucureşti. Trupa va oferi tuturor fanilor prezenţi un jam session de excepţie, astfel că toate piesele deja reorchestrate în varianta acustică vor avea parte de o cu totul altă înfăţişare faţă de concertul de lansare de la Teatrul Naţional.

Vino să asculţi Vinolamine, Liber, Basul şi cu toba mare, Varza sau Iamma aşa cum nu le-ai mai auzit vreodată. Obişnuiţi cu concertele lor dinamice şi pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Viţa de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul celor 16 ani de existenţă, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că Basul şi cu toba mare poate „să stea în picioare” şi să sune atât de bine în varianta Swing?

Biletele pentru concertul Viţa de Vie – Acustic din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro/bilete/ , dar şi la Hard Rock Cafe şi în ziua concertului la intrare. Acestea costă 50 de lei cu loc la masă şi 70 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus