luni , 19 aprilie 2021

Vlad Stoiculescu a lansat „Jucării Stricate”

Sâmbătă, 2 iunie, în cadrul târgului Bookfest 2018, editura Datagroup a lansat oficial cartea „Jucării Stricate”, o apariție unică în peisajul literar autohton. Semnat de Vlad Stoiculescu, romanul este o relatare subiectivă a experienței intraspitalicești, un amestec atent dozat de umor, confesiune și analiză.

Blocat pentru aproape doua luni în spital, în urma unui transplant, protagonistul este capturat de o lume guvernată de nesiguranță; o lume unde curajul și vulnerabilitatea converg. Exilat din rutina sa zilnică, eroul romanului învață să-și câștige existența într-un loc unde timpul este cel mai prețios bun de schimb.

Departe de a fi un compendiu medical sau un un eseu filosofic, „Jucării Stricate” se recomandă drept un manual de supraviețuire și un exercițiu de sinceritate. Așa cum spune și una dintre primele recenzii ale cărții „Nu trauma si toate cele ce decurg din aceasta extraordinara dar coplesitoare experienta medicala ocupa randul din fata”. Mai mult, cartea nu urmărește să sublinieze neajunsurile sistemului medical, ci mai degrabă să-i scoată la lumină pe cei care vor să-l salveze.

Începând cu această săptămână, cartea va putea fi cumpărată de pe site-ul librarie.net sau de pe site-ul editurii Datagroup.

Autor al câtorva cărți pentru copii și a unei colecții de nuvele, Vlad Stoiculescu este un copywriter cu peste nouă ani de experiență în marketing, publicitate și PR, a cărui activitate online poate fi urmărită pe www.krossfire.ro sau pe site-ul de autor www.vladstoiculescu.ro.

Editura Datagroup a luat naștere la Timișoara, în 2013 și a publicat până în prezent peste 40 de titluri, atât în România, cât și pe piața internațională, unde a participat la multiple târguri de carte și evenimente dedicate.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus