joi , 24 septembrie 2020

Voi ce cadouri faceți bărbaților?

cadourifoto

(P) Nu știu dacă și voi gândiți la fel, dar mie mereu mi-a fost greu să aleg cadouri bărbaților. De cele mai multe ori când se apropie vreo aniversare sau sărbătoare, habar n-am spre ce magazin s-o iau. Cu fratele meu e mai simplu, îl cunosc și știu ce-i place. O cămașă fină, un tablou, un tort de zile mari și gata, l-ai fericit. Cu Paul e complicat tare, pentru că el pare că a atins iluminarea sau cum s-o numi locul ăla în care te uiți în jur, te bucuri, admiri, dar nu-ți dorești să ai nimic.

Știți ce mi-a spus, ieri, după ce timp de două săptămâni l-am pisălogit să-mi dea o idee de cadou de Crăciun? Mi-a zis că „nu-i vine nimic în minte”, că „are tot ce-i trebuie” și că „pe cuvânt că nu are nevoie de nimic”. Am insistat iar, și până la urmă, cred că mai mult de exasperare, a spus că ar vrea un pix. UN PIX! (??!!!) Nu i-am luat un pix, totuși, am ales eu, după capul meu, ceva ce știu că i-ar trebui, și mă simt mai bine, că eram în aer, n-aveam nimic de pus sub brad.

Dacă sunteți și voi în aceeași încurcătură, în perioada asta festivă, vin cu o idee pentru voi: un magazin online – primul în România, lansat acum 10 ani – care vinde exclusiv cadouri pentru bărbați. Cadouri cu ștaif, aș zice, elegante și de calitate, importate doar din Europa. My Man e o afacere de familie – două surori ambițioase, care și-au dorit să aducă în România altceva decât produse made in China.

Ce lucruri mi-au atras mie atenția:

set-stilouPentru domnii mai de modă veche: un set cu stilou și cerneală.

set-panaPentru cei de modă și mai veche: un set de scris cu pană și penițe.

sahCe i-ar plăcea lui Harry: un joc de șah.

set-barbieritCosmetice pentru bărbierit. Cred că aici îi nimerim pe toți!

set-barbierit-2Și accesoriile aferente. Îmi place sistemul de suport!

geanta-de-voiajDar cel mai mult îmi place geanta asta!

Voi ce cadouri le faceți, în general, bărbaților? Cât de ușor vă este să le găsiți ceva pe plac? Că femeile, dacă în alte aspecte ale vieții sunt mai dificil de mulțumit, când vine vorba de cadouri mi se pare lucrul cel mai simplu din lume să le alegi ceva – o cremuță, un parfumel, un rujuleț, o cărticică, o brățărică, o ceva, împachetate frumos și gata! 🙂

Semnat de

4 comentarii

 1. O vesta, un fular, papuci, trening, parfum care sa-mi placa mie, bineinteles… Cam astea au fost cadourile din anii trecuti! Anul asta m-a luat prin surprindere Craciunul!:)))

 2. eu as vrea setul de penițe cu pana pentru mine si pentru Dante. la clubul de pictura fac si caligrafie, desene din acelea cu multe linii. si sunt in cautare de asa ceva pentru el :).
  stiu magazinul My Man, au numai lucruri unul si unul, cadouri cu care sigur nu dai greș.
  Anul asta am luat pentru soț o agenda, pentru ca mereu zice ca nu are. dar si el e tot un fel de iluminat din asta, se multumeste si cu o bomboana si daca l intrebi ce vrea nu i trebuie nimic.

  • O agenda e mereu utila, numai ca eu i-am luat lui Paul vreo patru, pana acum!
   Da, setul de penite cred ca v-ar prinde bine tie si lui Dante. Tu ai o dexteritate extraordinara si talent la lucruri facute cu mana. As vrea sa-ti vad scrisul in penita. 🙂

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus