vineri , 14 mai 2021

XENO: noii pantofi sport de la Adidas care își schimbă culoarea

xeno1

Poate că nu aveți în garderobă o pereche de adidași cu luminițe, pentru că ați lăsat de mult în urmă vârsta adolescenței. Dar noii pantofi de la Adidas care își schimbă culoarea ar atrage atenția oricărui pasionat de încălțăminte sport.

Acesta nu este un advertorial, ci pur și simplu nu m-am putut abține să vă prezint noua invenție de la Adidas, cu toată reclama pe care gestul o implică. Deocamdată, compania germană a dat publicității doar un teaser care anunță lansarea noilor pantofi sport, la un eveniment ce va avea loc, în curând, la New York, anunță shortlist.com.

Adidașii sunt construiți cu tehnologia XENO, care le permit schimbarea de culoare în contact cu lumina.Astfel, pantofii care la bază sunt negri devin iridescenți în contact cu lumina directă a soarelui, căpătând nuanțe tari de verde, turcoaz și roz.

Primele modele de încălțăminte Adidas care vor fi înzestrate cu tehnologia XENO vor fi ZX Flux, Superstar și Attitude Hi. Ele vor fi disponibile în magazine începând cu 13 februarie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus