vineri , 18 iunie 2021

Yard Sale: reinventează-ți garderoba cu mici comori la prețuri prietenoase

yard1

Pe 18 august 2013, duminică, de la 10:30 până la 19:00, trupele de scotocitori se organizează la Dianei 4 (zona Piaţa Rosetti) pentru Yard Sale, ediţia de august.

„Pe terasa mare şi la subsol ne strângem cam 20, ca în fiecare lună, să ne debarasăm casa şi viaţa de tot soiul de lucruri de care ne-am plictisit, care nu ne mai încap, pe care nu ni le mai dorim. Te chemăm şi pe tine să faci schimb şi să cumperi la preţuri mici comori pentru care nu mai avem loc. Pentru a şaptea dată aşteptăm ochi şi minţi proaspete, care să caute prin haine şi alte obiecte, apoi să le redefinească, să le recicleze, să le refolosească”, spune Gabriela Urda, organizatoarea evenimentului.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediţii participanţii donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4, în duminica din 18 august 2013, de la 10:30 la 19:00, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco-responsabil târg din oraş.

Intrarea este liberă!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus