vineri , 22 septembrie 2023

Yard Sale: Zăpada este decorul perfect pentru scotoceală, reciclare şi socializare

Afis

Yard Sale-ul este un motiv perfect să ieşi din casă, în duminica din 9 februarie, pentru a ne aduna la o altă sesiune de scotoceala la Serendipity Tea & Coffee (str. Dumbrava Roșie, nr. 12, lângă Gradina Icoanei). De la 9:30 la 18:00 dăm un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative şi electrocasnice folosite, însă în stare foarte bună.

Reciclam prin refolosire haine, bijuterii, pantofi, obiecte electrocasnice de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai încape şi pe care le-am cumpărat din impuls, dar care pot deveni adevărate comori.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediţii, participanţii şi vizitatorii donează haine şi încălţări unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, Yard Sale din 9 februarie, la Serendipity Tea & Coffee, duminică de la 9:30 la 18:00, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare – un ceai aromat!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de „Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *