miercuri , 4 octombrie 2023

Zoli Toth organizează a doua ediție a galei ON AIR MUSIC AWARDS

Zoli

În 29 aprilie 2014, Zoli Toth organizează gala ON AIR MUSIC AWARDS, eveniment ce îşi propune să aducă în atenţia unui public cât mai larg şi să omagieze realizări ale artiştilor şi genurilor muzicale mainstream, dar şi pe acelea ale artiştilor şi genurilor muzicale de nişă. A doua ediţie a Galei Elitei Industriei Muzicale din România va avea loc la Sala Polivalentă, biletele fiind deja puse în vânzare în reţelele Eventim şi MyTicket.

După succesul înregistrat cu gala ON AIR MUSIC AWARDS în 2013, Zoli Toth, alături de compania Star Management, pe care o conduce împreună cu Anca Lupeş,  organizează a doua ediţie a acestui eveniment, aducând câteva schimbări importante care sporesc valoarea galei şi o fac mai credibilă. Zoli consideră că excelenţa în domeniul muzical este prezentă în toate genurile şi subgenurile acestei arte, indiferent de gradul de promovare media al acestora, astfel că printre categoriile de nominalizări la gala ON AIR MUSIC AWARDS au fost incluse şi Cel mai bun Jazz şi Cel mai bun Electro, Cel mai bun Text în limba română şi Cea mai bună Coloană sonoră pentru un spot publicitar TV sau Cel mai bun proiect de muzică clasică şi Cel mai bun proiect muzical pentru copii. Numărul de electori care fac parte din juriu a crescut la 51, iar compania de audit Ascentor centralizează şi comunică rezultatele votului electorilor. Şi publicul poate să voteze la categoriile Cel mai bun Promoter şi Premiul de popularitate.

Cei mai importanţi artişti români activi în 2013 vor fi premiaţi în cadrul acestei gale, iar Holograf şi Antonia, Morandi, Virgil Ianţu & Bucharest Jazz Orchestra, Robin and the The Backstabbers, Jazzappella, Cobzality şi Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup sunt primii artişti care au confirmat că vor urca pe scena ON AIR MUSIC AWARDS pentru a susţine un moment muzical. Nicu Alifantis, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi talentaţi artişti români, va primi Premiul pentru întreaga carieră.

Biletele au fost puse în vânzare în reţelele Eventim şi MyTicket şi 5% din valoarea biletelor vândute va fi folosită pentru achiziţionarea de instrumente muzicale pentru elevii Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti. Astfel, Zoli a adăugat şi o componentă de responsabilitate socială galei ON AIR MUSIC AWARDS, susţinând dezvoltarea viitorilor muzicieni din România.

Gala On Air Music Awards va avea loc marţi, 29 aprilie 2014, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Statuetele care vor fi înmânate câştigătorilor sunt create special pentru eveniment de o echipă de tineri artişti români formată din Tiberiu Vieru, Cătălin Borozia şi TekArt şi subliniază, prin eleganţa formelor, caracterul exclusivist al acestor premii. Trofeul Artistul Anului, câştigat la ediţia din 2013 de trupa Robin and the Backstabbers, este o creaţie unicat a artistului ieşean Alin Neacşu. Acest trofeu este unul itinerant, în 2014 ajungând la marele câtigător al acestei ediţii. Mai multe detalii despre nominalizări şi eveniment pot fi găsite la www.onairmusicawards.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *